HISTÒRIA

Cartonajes Ribes es constitueïx originàriament l'any 1951 com SEBASTIÁN RIBAS PAHI, amb raó social a Barcelona, carrer Nou de San Francisco, 2. L'activitat de l'empresa és la fabricació de caixes, embalatges i tot tipus d'accessoris de cartró ondulat.

L'any 1959, l'empresa es trasllada al carrer Alt de Sant Pere, 45 de Barcelona, on compta amb unes instal·lacions més àmplies per a desenvolupar la seva activitat.

Posteriorment, el 1966, per raons d'espai, novament l'empresa es trasllada al carrer Teodor Llorente, 14 de Barcelona.

L'any 1980 es constitueix CARTONAJES RIBAS, SA, seguint amb la mateixa activitat de negoci, ampliant i modernitzant les seves instal·lacions, dintre de la seva mateixa seu. La raó d'aquesta ampliació ve donada per una forta inversió en maquinària, conseqüència d'una notable ampliació de la cartera de nous clients.

Finalment, l'any 1990 es realitza l'últim trasllat, al Polígon Industrial Sesrovires, situat a la localitat de Sant Esteve Sesrovires, de Barcelona, on ens trobem actualment. És un lloc estratègic per a una millor distribució i expansió de Cartonajes Ribes a tot Espanya i Europa.

Totes les ampliacions i instal·lacions són conseqüència de la necessitat de l'espai que ens ha calgut per a desenvolupar i modernitzar la nostra activitat productiva.


 

Cartonajes Ribas té solucions. Tot el procés està controlat en la nostra planta, des de la fabricació del propi cartró fins a l'empaquetat.

 

 
CARTONAJES RIBAS S.A. - Fábrica de embalajes de cartón - España. UE - Tel. 0034937715650    
web1@cartonajesribas.com - Aviso Legal